Passie voor biologisch
Want wat in de jaren 70 begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een veel groter geheel. We zijn pionier op het gebied van biologische kaas, marktleider in het biologisch kaassegment. Het mag duidelijk zijn: onze passie is kaas. Biologische kaas welteverstaan. Kaas is voor ons dan ook veel méér dan kaas. Het is een wereld van koeien, schapen en geiten die buiten lopen. In groene en onbespoten weilanden, waar je – naast vee – een enorme diversiteit aan planten en dieren vindt. Het is een wereld van biologische boeren die met veel toewijding en vakmanschap de melk voor onze kazen produceren. Puur natuur. Ook onze productie is puur natuur. Kaas van Bastiaansen is biologisch, vegetarisch en verantwoord. We gebruiken alleen de beste ingrediënten; geen kleurstoffen, smaakversterkers, conserveermiddel en andere toevoegingen. Na productie mag de kaas in alle rust rijpen om zijn volle smaak te ontwikkelen. En dat proef je!
Puur natuur
Ook onze productie is puur natuur. Kaas van Bastiaansen is biologisch, vegetarisch en verantwoord. We gebruiken alleen de beste ingrediënten; geen kleurstoffen, smaakversterkers, conserveermiddel en andere toevoegingen. Na productie mag de kaas in alle rust rijpen om zijn volle smaak te ontwikkelen. En dat proef je!
Gezonde weiden
Een gezonde weide houdt zichzelf in evenwicht. En dat is niet alleen goed voor onze grazers. De verschillende soorten en lengtes in de wei trekken bijvoorbeeld ook weidevogels aan – waar er in Nederland helaas steeds minder van zijn.

In het korte gras zoeken ze voedsel. Tussen de hogere begroeiing kunnen ze schuilen en hun nesten bouwen. Ook zo helpt Bastiaansen mee aan een gezonde weide.
Gezonde weiden & weidegang