Onze coöperatie:
samen een duidelijk doel

Bastiaansen Bio is onderdeel van de Coöperatieve Zuivelfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten. Een coöperatie waarin ruim 250 betrokken leden-veehouders (ruim 55 biologische veehouders waaronder een aantal biodynamisch) dagelijks de koeienmelk leveren die, net als schapen- en geitenmelk nodig is voor de productie van onze kazen. Dat is een samenwerking die staat als een huis. Gezamenlijk gaan we aan de slag gaan met het ontwikkelen van duurzame verbeteringen binnen het bedrijf.

Hofleverancier

Kortom; Bastiaansen gelooft in samen sterk staan en dat samenwerken loont. En nog belangrijker; wij en alle veehouders voelen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het milieu en onze toekomst en bovenal hebben we allemaal één, heel duidelijk doel: (h)eerlijke producten ontwikkelen!

Inmiddels bestaat Bastiaansen ruim 50 jaar en heeft onze moedermaatschappij door jarenlange ervaring en het leveren van kwaliteit het predicaat hofleverancier ontvangen.

Van vandaag, voor morgen

Binnen onze coöperatie wordt ook naar de toekomst gekeken. Jonge veehouders zijn de potentiële bestuurders van morgen. Daarom denken zij met ons mee over ontwikkelingen en duurzame investeringen. En mogen zij via het JongerenCollege een ontwikkeltraject Toekomstige Bestuurders volgen.